Gabriella

Over Gabriella

Hoi daar iedereen! Mijn naam is Gabriella en ik ben 43 jaar. Al geruime tijd ben ik op zoek naar een man om elkaar lekker te verwennen.

Ik ben een rijpe vrouw die geen genoegen neemt met minder. Ik ben op zoek naar een man die net zo geil en avontuurlijk is als ik. Ik hou van een man die mij kan verrassen met zijn creativiteit en het vermogen om nieuwe dingen te leren.

Ik hou van een man die zijn lichaam kent en zelfverzekerd is in wat hij doet. Ik zoek iemand die ik kan vertrouwen, die openhartig en eerlijk is, en die een goede communicatie heeft.

Ik ben erg gepassioneerd in wat ik doe. Ik ben altijd in voor een nieuwe ervaring en leer graag van anderen. Ik hou van het idee om nieuwe dingen te proberen en zoek een man die ook net zo avontuurlijk is als ik.

Ik ben een vrouw met een verscheidenheid aan interesses. Ik hou van reizen, koken, en lezen. Ik ben sportief en hou van dansen. Ik ben ook cultureel geïnteresseerd en hou van kunst en muziek.

Als je nog steeds interesse hebt, zou ik graag horen wat je te bieden hebt. Stuur me een bericht als je denkt dat je de perfecte match bent. Ik kijk ernaar uit om van je te horen. Tot snel!



Leeftijd: 43     Haar kleur: Rood     Haar type: Lang     Provincie: NL: Zuid-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Gabriella?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact